Home » Opleiding hartcoherentie professionals

✔ Centrum voor hartcoherentie

✔ Vergroot uw veerkracht

✔ Kom in balans met uw adem

Opleiding hartcoherentie voor professionals

HartFocus biedt een opleiding lichaamsgerichte hartcoherentie aan voor professionals, zoals lifestylecoaches en fysiotherapeuten. Als opleidingsinstituut met de focus op ademkunde delen we graag de kennis waar wij over bezitten met u als geïnteresseerde. We zitten gevestigd in Loosdrecht, in de buurt van Utrecht, maar helpen graag professionals door heel Nederland verder in hun loopbaan. Bekijk daarom wat onze opleiding voor lichaamsgerichte hartcoherentie voor professionals, zoals fysiotherapeuten en lifestylecoaches, voor u en uw praktijk kan betekenen.

Wilt u de opleiding HartFocus volgen of heeft u vragen?

vrouw

Haal meer uit uw baan met onze opleiding hartcoherentie voor professionals

Tijdens de opleiding lichaamsgerichte hartcoherentie voor professionals, zoals lifestylecoaches en fysiotherapeuten, leert u het een en ander over de wonderen van ademhalen. Hartcoherentie is een methode waarmee u het evenwicht in uw hartritme reguleert. Dit kan bijvoorbeeld door het aanleren van bepaalde ademtechnieken, stemexpressie en stressmanagement. Bent u werkzaam op een school? Dan leert u tijdens onze opleiding dat hartcoherentie zorgt voor een betere concentratie bij uw leerlingen. Laat ons vooral weten wat uw vraagstukken zijn tijdens de lichaamsgerichte opleiding hartcoherentie, zodat we lifestylecoaches, fysiotherapeuten en andere professionals gericht kunnen helpen.

Bekijk ook onze andere mogelijkheden

Bent u op zoek naar andere opleidingen die te maken hebben met hartcoherentie? Bekijk dan bijvoorbeeld onze opleiding HartFocus. Of wat dacht u van een neuropsychologische aanvulling bij depressiebehandeling? We denken graag mee over welke opleiding of cursus het best past bij uw behoeften, zodat u de juiste cursus bij ons kunt afnemen. Als u contact met ons opneemt, verschaffen wij u de informatie waar u naar op zoek bent.

Benader ons voor de mogelijkheden

Neem contact met ons op als u interesse heeft in de lichaamsgerichte opleiding hartcoherentie voor fysiotherapeuten, lifestylecoaches en andere professionals. U bereikt ons door te bellen naar 035-5822960 of door een e-mail te sturen naar info@hartfocus.nl. We staan u graag te woord als u vragen heeft.

Bezoek onze locatie!

Contactformulier

10 + 3 =