Hartcoherentiecoaches - Drenthe

Marianne Graafland, HeartMind, Buinerveen

Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt!  (Albert Einstein)

Soms stopt de energie even met stromen,  kun je het verleden (trauma)  of je huidige situatie niet loslaten. Soms is de rek er gewoon even uit en zie je jezelf stilstaan of zitten……Graag begeleid ik mensen in veerkrachtig en vitaal te worden met verschillende technieken en inzichten. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat deze methodes leiden tot minder stress, meer balans, emotioneel welzijn, tevredenheid, een betere gezondheid en tot hogere prestaties.Marianne Graafland heeft vijfentwintig jaar ervaring in het onderwijs van leerkracht, tot  remedial teacher en schoolleider van o.a. een afdeling voor hoogbegaafde leerlingen. Gelijktijdig de opleiding gedaan voor Coach en Counselor, Hartcoherentie, Mindfullness en cognitieve gedragstherapie MBTC, Emotioneel evenwicht, EMDR, EFT, ADHD-specialist en Hypnose. Met deze technieken en aanpak kun je zowel emotionele problemen, als lichamelijke klachten aanpakken. Het werkt bijvoorbeeld bij fobieën, angststoornissen, depressie, presentatieangst, examenvrees en faalangst, trauma’s, PTSS, pestklachten, stressklachten, eetstoornissen en verslavingen, maar ook bij rugpijn, hoofdpijn en migraine, andere pijnklachten, ADHD, allergieën en meer. Bovenstaande klachten hebben allemaal te maken met stress die zich bij jou uit.  
Zuiderstraat 17, 9524PG, Buinerveen Tel. 06-14169592  info@heartmind.nl mariannegraafland@live.nl

 

Yvonne Gevers, Anloo 

yvonne@traininggevers.nl

 

Cobi Oostveen, bedrijfsarts, bedrijfsartsconsulent oncologie, vitaliteitstrainer en mental coach, Zuidwolde

Als bedrijfsarts met extra expertise op de thema’s “kanker en werk”,  “vitaliteit” en “mental coaching”, ben ik in staat om zowel de individuele werkende als een werkgever, met vragen  en uitdagingen op diverse thema’s, te ondersteunen en te motiveren de juiste keuzes te maken. Een unieke combinatie.
Bij coaching op bv het herstellen van de balans of het beter leren omgaan met stress maak ik gebruik van Hartcoherentie/HRV Biofeedback. Cliënten ervaren  meer ontspanning, gaan helder denken en kunnen zich beter concentreren.                                         
Wil je meer weten? Bezoek dan mijn linkedin pagina:
https://nl.linkedin.com/in/cobi-oostveen

 

Jan Mulder, Assen

mail:ilook2@xs4all.nl  tel: 0622809244

 

Saskia Minderman, Drenthe

 
Vanaf ’89 ben ik psychiater en heb op verschillende plekken en in verschillende settings ervaring opgedaan. Hartcoherentie was een verademing. Het is zo simpel en zo bijzonder om mee te werken. Ik denk dat veel mensen het kunnen gebruiken als een soort basis om te voelen hoe rustig je kan worden op je eigen goede ademhaling of wat een goede ademhaling met je doet.
Als je dat hebt leren kennen, kan je zelf bepalen wanneer je het nodig hebt en het op die momenten toepassen. Zo vind je je eigen kracht!
Meer informatie: www.praktijkdekiel.nl
 
 
Bert Vastenburg, Drenthe
 
Ik werkte lang in het vormingwerk, de zorg en als pastoraal werker. Opgeleid als onderwijzer was ik jarenlang trainer, coach en hulpverlener en maakte pas na mijn vijftigste de sprong naar onderwijs.
Nu, als directeur van een school voor moeilijk lerende jongeren met in toenemende mate ook een stevige portie gedragsproblematiek, zocht en zoek ik naar alles wat leren leuk, snel en duurzaam maakt. En dat voor zowel mijn leerlingen als voor collega’s. Mijn focus op zingeving en spiritualiteit sluiten een open oog voor de uitkomsten van modern hersenonderzoek en de ontwikkeling van bio-feedback-apparatuur niet uit. Fantastisch hoe alles samenkomt in ‘’de beweging van het hart’’. Met hartcoherente coaching van mensen met een hart voor jongeren, al dan niet voor de klas, (her)vinden we samen de vreugde van het vak en maken we van delen vermenigvuldigen.
b.vastenburg@online.nl
Bookmark and Share